Los Angeles-politiet opplyste tirsdag i en uttalelse at Tiger Woods ble skadet i en bilulykke rundt 07.12 tirsdag lokal tid. Det tilsvarer 16.12 norsk tid. Golfstjernen skal ha krasjet på grensen mellom Rolling Hills Estates og Ranchos Palos Verdes nær Los Angeles i California. Sheriff i Los Angeles County Alex Villanueva sier at Woods «er heldig som er i live», skriver Los Angeles Times.

Klokken 06.30 onsdag morgen norsk tid, ble det publisert en uttalelse på Woods sin Twitterkonto. – Vi takker alle for den overveldende støtten og meldingene gjennom denne tøffe tiden, står det i uttalelsen, som er signert «TGR».

– Han er våken, mottagelig og blir bedre på sitt rom ved sykehuset, skriver Tigers team videre, og takker legene, de øvrige sykehusansatte, politiet og brannvesenet.

I uttalelsen utdyper Anish Mahajan, overlege ved Harbor-UCLA Medical Center, om Woods’ skade.

– Mr. Woods pådro seg betydelige skader i nedre del av høyrebeinet. Han ble hasteoperert av traumespesialistene ved Harbor UCLA Medical Center. Knuste, åpne brudd på både øvre og nedre deler av skinnebeinet og leggbeinet ble stabilisert med en kombinasjon av skruer og staver, skriver overlegen.

Woods, som regnes som en av tidenes største golfere, var den eneste personen i bilen. Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.