«Spenser Confidential»

Mark Wahlberg spiller mot Winston Duke (Black Panther) i denne actionkomedien fra regissør Peter Berg. Spenser har nylig sluppet ut av fengsel etter overfall på sin egen sjef. Et drap vekker Spensers nysgjerrighet når han mistenker at noen av hans tidligere kollegaer er involvert. Han setter i gang sin egen etterforskning.

«6 Underground»

Ryan Renolds spiller «One», en teknologimilliardær som iscenesetter sin egen død og offisielt forlater denne verden etter en flyulykke. I virkeligheten har han gått undercover og rekruttert en gruppe internasjonale agenter til et dristig oppdrag.

«The Crown» - sesong 4

Mange har spekulert i om den neste sesongen ville bli forsinket, men coronapandemien stopper heldigvis ikke dronning Elisabeth II. Denne gangen trer kongehuset inn i neste tidsepoke; 80 og 90-tallet. Og prinsesse Diana gjør sin entré!

«Hjem til Jul»

Serien handler om den single sykepleieren Johanne som etter å ha løyet på seg en kjæreste må finne en mann som kan bli med hjem til jul. Sesong 2 kommer på Netflix i desember.

«Emily in Paris»

Emily in Paris er skrevet at serieskaperen Darren Starr, mannen bak TV-seriene «Sex and the City» og «Younger». Denne serien følger Emily som jobber i et markedsføringsfirma i Paris.

Da er det bare å glemme høstmørket og strømme i vei, og med Telia X slipper du å tenke på verken data eller fart.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?