Det var en kvinne i 20-årene som ble funnet død på Hellerud i Oslo i syvtiden tirsdag morgen, bekrefter seksjonsleder Anne Alræk Solem i Oslo politidistrikt til VG. Politiet setter saken i sammenheng med en frontkollisjon mellom Morskogen og Espa på E6 i 06-tiden tirsdag morgen.

Ifølge politiet kom en bil sørover i riktig kjørefelt, samtidig som det kom en bil kjørende nordover i feil kjørefelt. Tre personer var involvert i ulykken og samtlige ble kjørt til sykehus, men ingen av dem skal være alvorlig skadet. De involverte bilene skal ha fått store skader.

– Personen som kjørte bilen som kom i motgående kjørefelt, det er personen som er siktet for drap. Han er også siktet for drapsforsøk av Øst politidistrikt etter kollisjonen, sier Solem.

Det var informasjon på stedet i forbindelse med frontkollisjonen som førte til at politiet en times tid senere fant den døde kvinnen på Hellerud i Oslo. - Det er en relasjon mellom siktede og avdøde, men vi vil ikke si noe om hva slags relasjon, sier Solem.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.