– Jeg skal ikke lyve. Det er nesten uutholdelig å leve opp til de umulige standardene som offentligheten har satt for meg, skriver Khloé Kardashian (36) i et innlegg på Instagram natt til torsdag.

Et uredigert bilde av henne i bikini har den siste tiden fått massiv oppmerksomhet på sosiale medier, og ifølge BBC har alle Kardashian-søstrene jobbet hardt for å få bildet fjernet fra sosiale medieplattformer.

På Instagram har nå 36-åringen lagt ut flere lettkledde bilder av sin egen kropp, samtidig som hun snakker ut om det lekkede bildet.

Hun skriver at hun synes det lekkede bildet er «vakkert», men sier at alle, inkludert henne, burde ha rett til å fjerne et bilde de kanskje ikke liker, og å heller legge ut det som får dem til å føle seg lykkelige.

– Alt presset, latterliggjøringen og kritikken i livet om å være perfekt og møte andres standarder om hvordan jeg skal se ut, har vært for mye å bære.

Hun forklare at hun alltid har kjent på et press om å være perfekt, og at hun blant annet har blitt kalt «den feite søsteren»

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?