Kunden ønsker ikke å stå fram ved navn, men VG kjenner hennes identitet. Hun studerer på Arkitekthøyskolen i nærheten og er derfor ofte innom Rema Vulkan.

Torsdag var hun der for å pante flasker, men et problem med maskinen gjorde at en medarbeider måtte inn på lagerrommet ved siden av. – Døren går opp, og så hører jeg at hun henger fast i gulvet når hun går. Det er klissete. Når vi kikker inn, ser jeg at det ligger mat der og at det henger en plakat på veggen med instrukser, forteller kunden.

VG har sendt bildene til Rema 1000 Vulkan med flere spørsmål. Torsdag kveld svarer regionsdirektør for Rema 1000 i Region Oslo Per Arne Davidsen dette:

«Når våre kunder handler på Rema 1000 skal de være trygge på at det er god hygiene. Her har det vært en glipp – slike tilstander skal man ikke oppleve i våre butikker. Dette beklager vi, og nå iverksettes det strakstiltak. Vi har først satt i gang en fullstendig nedvask av butikken, og fremover skal vi følge tett opp at renholdsrutinene våre følges i butikken.»

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?