«Vennesla Relax» utenfor Kristiansand hevdet å tilby «treningssenter, en bar og hage. Under oppholdet kan du benytte deg av spa- og velværefasilitetene, som spa og massasjebehandlinger, etter avtale».

Venninnene fikk bekreftelse på bookingen og 11.400 kroner ble trukket. Men da Ann-Elin Saur og venninnene hadde reist seks timer fra Brumunddal, fant de ikke den lovede leiligheten.

– Vi ble møtt med et stort leilighetskompleks. Det sto et kontaktnummer under annonsen, så vi prøvde å ringe det, men var ikke et gyldig nummer. Vi prøvde å ringe flere ganger fra alles mobiler, man kom aldri gjennom, sier Saur til VG.

Venninnegjengen forsøkte også å ringe politiet, som ifølge dem også forsøkte nummeret uten hell, og de kontaktet forsikringsselskap. Men den typen tilfelle dekkes angivelig ikke.

Styreleder i Sameiet Husmorgården, Cathrine Quist, bekrefter at hun har opplevd lignende hendelse tidligere.

– Dette var andre gang noen hadde bestilt med Booking.com. Men det er bare utbyggerleiligheter der. Det er et nytt anlegg som skal være det fineste i Vennesla akkurat nå. Første gangen kom vi ut, så sto det en guttegjeng i gangen. De sa de hadde betalt 25.000 for fem dager, sier hun til VG.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?