– En inspirerende foreleser

Cecilie R. Milenkovic

Jobber som: Markedsføringsleder i RobotNorge
Studerte: Bachelorgrad i markedsføringsledelse

– Onkelen min hadde gått på BI, og han fikk seg en kul jobb etterpå. Så deltok jeg på en åpen dag der, noe som fikk meg til å svelge denne skolen med hud og hår. En av foreleserne hadde et inspirerende innlegg som tente meg. Jeg valgte også BI fordi de har så tett samarbeid med næringslivet.

– Denne skolen kunne gi meg en god start

Guro Sandersen

Jobber med: Skytjenester i Google
Studerte: Mastergrad i siviløkonomi

– Jeg ville ha en utdanning som ikke begrenset mulighetene mine. BI var veldig relaterbart for meg, og jeg valgte siviløkonomistudiet. Det var en solid utdannelse som ga meg en god start. Økonomi og tech går jo hånd i hånd!

Godt rykte og bra studiemiljø

Morten Marcelius Skordal

Studerer: Mastergrad i forretningsjus og økonomi

– Jeg valgte BI fordi jeg vet at de har et godt rykte både nasjonalt og internasjonalt. Dessuten gikk storesøsteren min der, og hun hadde mye godt å si om studiemiljøet. Det bidro til at jeg endte der jeg også.

– Fleksibiliteten var viktig

Markus Grass

Jobber som: Økonomisjef i Viking

Studerte: Markedsføringsledelse.

– Jeg visste ikke helt hva jeg ville bli, men følte at BI var en god grunnplattform for å velge en interessant sektor å jobbe i etter hvert. Det var nok fleksibiliteten som talte aller mest: Jeg visste at om jeg studerte der, var det enkelt å bytte både studiested og studieretning. Jeg var ikke nødvendigvis låst.

– Jeg vil starte egen bedrift

Ismail Ola Kjerstad

Studerer: Bachelorgrad i entreprenørskap

– Jeg hadde allerede tatt fagbrev som mekaniker for tunge kjøretøy, men begynte her fordi jeg har veldig lyst til å starte min egen bedrift. BI virket som et trygt valg – det er en god og seriøs institusjon. Muligheten for internship i løpet av studiene var også viktig for meg.

Derfor bør du velge BI

Få studieveiledning her!

Hva synes du?

Denne annonsen er med på å finansiere Peil. Vi er nysgjerrige på hva du synes om innholdet i den 🤔 Fortell oss på peil@schibsted.com

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.