ENDELIG SKILT

Etter åtte måneders forhandlinger er Mary-Kate Olsen (34) og Olivier Sarkozy (51) formelt skilt. Det vil si – etter at alle nødvendige papirer er signert i løpet av få dager, er alt i boks. – Vi kom til enighet i dag morges, skal Zarkozys advokat, Michael Mosberg, ha opplyst til dommer Lori Sattler under rettsmøtet i Manhattan Supreme Court onsdag. Olsen advokat, Nancy Chemtob, bekreftet motpartens budskap.

vg.no

VIL VISE FLERE SIDER AV SEG SELV

I den kommende sesongen av «Bloggerne» gleder Emma Ellingsen (19) seg til å vise litt flere sider av seg selv, foruten det å være født i feil kropp. – Jeg kommer alltid til å snakke om det å være født i feil kropp, men jeg er jo så mye mer enn det, sier hun. – Jeg synes det er veldig viktig å normalisere det å være født i feil kropp. Men så synes jeg også at det er viktig å bli kjent med meg som person, sier hun.

vg.no

DISSE OPPTRER UNDER BIDENS INNSETTELSE

Lady Gaga skal synge nasjonalsangen når påtroppende president Joe Biden skal innsettes onsdag 20. januar, melder NBC News. Hun har tidligere opptrådd under Bidens valgmøter, og vist tydelig støtte til den demokratiske presidentkandidaten. NBC melder også at artist Jennifer Lopez skal opptre under seremonien.

direkte.vg.no

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.