«Black Widow» 9. juli, 2021

I sommer får vi endelig solo-filmen om Nat Romanoff, over et år etter den planlagte premieren. Filmen, som er delvis spilt inn i Norge, handler om hvordan «Black Widow» ble en av verdens mest dødelige snikmordere. Scarlett Johansson bekler selvfølgelig hovedrollen.

«Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» 3. september, 2021

En film om helten Shang-Chi har faktisk vært snakket om helt siden 80-tallet, og i september blir det omsider virkelighet. I det som ser ut som en actionfylt kung-fu-film gjør Simu Liu (bildet) og Akwafina sitt inntog i Marvel-universet.

«The Eternals» 5. november, 2021

Internett gikk av skaftet da komiker Kumail Nanjiani delte bilder av egen kroppsforvandling under innspillingen av «The Eternals», om superheltgruppen med samme navn. I den nye traileren får vi også et glimt av Angeline Jolie, samt et par kjente «Game of Thrones»-navn.

«Spider-Man: No Way Home» 17. desember, 2021

Det har knapt gått en dag uten at en eller annen ny teori om den nye edderkopp-filmen har poppet opp. Det har reversert bøttevis av rykter om hvorvidt tidligere «Spider-Man»-skuespillere vil dukke opp, og castet har hatt det moro med filmens tittel på sosiale medier. Navnet «No Way Home» ble klart tidligere i våres.

«Doctor Strange in the Multiverse of Madness» 25. mars, 2022

Lite vites enda om plottet i «Doctor Strange»-oppfølgeren, men det er ventet at hans evner til å åpne parallelle universer vil spille en stor rolle i MCU fremover. Nylig begynte rykter om at Emma Watson er castet å svirre, men dette er alt annet enn bekreftet.

«Thor: Love and Thunder», 6. mai, 2022

Mange fans var begeistret da det ble klart at Natalie Portman returnerer til Marvel-universet, etter å ha vært fraværende siden «Thor: The Dark World». Christian Bale og Russell Crowe gjør sine MCU-debuter, i rollene som gudeslakteren Gorr og Zeus.

«Black Panther: Wakanda Forever» 8. juli. 2022

Det største usikkerhetsmomentet i Marvels planer er hva som skal skje med «Black Panther»-universet. Chadwick Boseman gikk som kjent tragisk bort i fjor sommer, som følge av kreft. Regissør Ryan Coogler skal ha skrevet om manuset, og skuespiller Lupita Nyong’o omtaler historien som «respektfull» overfor Boseman.

«The Marvels» 11. november, 2022

Filmen skal være en oppfølger til «Captain Marvel» fra 2019. Brie Larson og Teyonah Parris returnerer dermed til sine roller som Carol Danvers aka Captain Marvel og jagerflypiloten Monica Rambeau. Den første filmen hadde også norske Rune Temte i en rolle.

«Ant-Man and the Wasp: Quantumania» 17. februar, 2023

Det såkalte «quantum realm» har spilt en stor rolle i de siste «Avengers»-filmene, etter å ha blitt introdusert i filmene om Ant-Man. Skal vi tro tittelen i film tre, vil det få litt å si nå også. Paul Rudd gjør i 2023 comeback som maurhelten, sammen med Evangeline Lilly som The Wasp.

«Guardians of the Galaxy Vol. 3» 5. mai, 2023

Alle fans vet hva dette betyr: Gjensyn med Groot! Regissør James Gunn ligger ikke på latsiden. I disse dager er han aktuell med DC-filmen «Suicide Squad 2», mens han i 2023 returnerer til Marvel.

OBS! Alle datoene i saken er i utgangspunktet amerikanske premieretidspunkt. Vi vet ikke enda når eller hvor filmene først vil bli tilgjengelige i Norge.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.