I flere Twitter-meldinger som hun også delte på Instagram, forteller hun at filmmusikalen hennes akkurat kom ut med seks nye, originale sanger og at hun skal på turné i januar, men at hun ikke får lov av Nickelodeon til å fremføre noen av sangene fra filmen på konsertene.

«Dette er MINE sanger, MIN stemme, MINE tekster. Virker det rettferdig???» skriver hun. 

«Det er ingen grunn til at denne musikken ikke skulle vært inkludert. Å jobbe for et selskap som et virkelig menneske som blir behandlet som en merkevare er gøy helt til det ikke er det lenger.», fortsetter hun.

E! News har kontaktet Nickelodeon for å få en kommentar, men har så langt ikke fått noe svar.

Siwa deltok i sin første danse-reality i 2013, og ble kjent gjennom to sesonger med «Dance Moms» fra 2015. For tiden konkurrerer hun på amerikanske «Skal vi danse», der hun ble historisk som den første til å danse med en partner av samme kjønn.

Tidligere i år sto Siwa fram som skeiv og panseksuell, og hun viste seg nylig på den røde løperen sammen med kjæresten Kylie Prew.

Siwa har over 12 millioner abonnenter på sin Youtube-kanal «Its JoJo Siwa» og har over 36 millioner følgere på TikTok. I fjor havnet hun på Times liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?