Det nye TikTok-huset har ingen forbindelse til «Hype House» som blant annet Charli og Dixie D’Amelio har vært en del av. Det nye huset vil heller ikke være et kreativt kollektiv, slik som andre TikTok-hus.

Denne nettleseren støtter ikke videoelementet.

Ingen bor i «Hype House West», men influencere kan komme å filme innhold der opptil to timer om dagen ut april, skriver Forbes. Hillary Zinks er blant annet en av tiktokerne som har benyttet seg av tilbudet. I denne videoen tar hun med følgerne rundt i huset.

Forretningsidé

Det som gjør huset ekstra spesielt er at hvem som helst kan melde interesse å få mulighet til å komme inn. Det eneste selskapet bak vil er at man skal hashtagge dem og huseier. Bak konseptet ligger nemlig en forretningsidé.

Huset skal selges, men før det blir lagt ut for salg ønsket eiendomsmegleren å lage en «hype» rundt huset. Eieren Julie Stevens ga eiendomsmegler Rochelle Maize full frihet for hvordan hun skulle markedsføre salget og «Hype House West» ble resultatet.

Huset har seks soverom, ni bad og skjuler også et hemmelig rom bak en bokhylle. I tillegg er huset delt opp i soner som egner seg til å lage både videoer og poodcaster. Designer firmaet Vesta har vært med å pusse opp huset i forkant, for å gjøre det influencer-vennlig.

Dette var en mulighet til å vise frem plassen på en annen måte og åpne opp for at kjøpere kan se huset på en annen måte enn bare en familiebolig, sier Julian Buckner i Vesta til Forbes.

Til magasinet opplyser han om at de ofte har solgt dyre hus til unge mennesker som går sammen for å lage influencer-kollektiv.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.