Chris Rock spiller mafialeder Loy Cannon i sesong 4 av Fargo. Serien på HBO Nordic er basert på Joel og Ethan Coens filmsuksess fra 90-tallet. Stikkord er god krim, absurd, mørk humor og hensynsløs vold.

«We are who we are» er en oppvekstskildring om to amerikanske tenåringer som bor på en militærbase i Italia. På vakkert visuelt viser serien gledene og sorgene ved å være tenåring. Du ser Jack Dylan Grazer i hovedrollen på HBO Nordic.

Ikke lei politikk? «The Comey Rule» er et politisk drama basert på boken «A higher Loyalty», som er skrevet av tidligere FBI-direktør James Comey. Miniserien er en spennende utredning av Trumps forbindelse til Russland i forkant av presidentvalget 2016. Du strømmer den på HBO Nordic.

«Hjem til Jul» handler om den single sykepleieren Johanne som etter å ha løyet på seg en kjæreste må finne en mann som kan bli med hjem til jul. Sesong 2 kommer på Netflix i desember.

På Enolas 16-årsdag forsvinner moren på mystisk vis. Og ja, Enola Holmes er den mindre kjente lillesøsteren til mesterdetektiven Sherlock Holmes. Filmen ser du på Netflix. Da er det bare å glemme høstmørket og strømme serier, og med Telia X slipper du å tenke på verken data eller fart.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.