I første episode av den nye serien Dinner With The D'Amelios blir familien servert paella av deres privatkokk, og Dixie ser forferdet ut når hun får øye på en av ingrediensene: en snegle. Hun smaker på den, før hun brekker seg og forlater rommet. Samtidig spør Charli om de har Dino-nuggets.

Når Dixie returnerer til middagsbordet, forklarer hun at retten smakte godt, men at «det var en salt ingrediens som ikke var god» Hun snur seg til kokken og sier: «Du har et barn, hva trodde du kom til å skje?»

Under middagen klager også Charli - som er den mest fulgte personen på TikTok med 98.8 millioner fans - over at hun ennå ikke har nådd 100 millioner følgere.

– Æsj, jeg skulle ønske at jeg hadde mer tid, fordi tenk om jeg fikk 100 millioner ett år etter å ha fått en million, sier 16-åringen.

Ifølge New York Post har Charli mistet én million følgere. Hun svarer på tilbakeslaget i en følelsesladet video på Instagram-live torsdag, hvor hun kaller hendelsen «en stor misforståelse».

Hun sier at de burde ha gjort en bedre jobb med redigeringen slik at folk skulle skjønne at det var en spøk, og at det er hennes skyld.

Kommentaren hennes om den økende fanskaren kommenterer hun slik: – Det var aldri meningen å la det se ut som dere bare er tall eller ikke betyr noe.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.