Tobarnsmoren står midt i et trafikkert veikryss noen hundre meter fra hjemmet sitt i en forstad utenfor Philadelphia. Over hodet holder hun en plakat hvor det står «love» på den ene siden og «BLM» på den andre siden. Slik har hun stått hver eneste lørdag siden juni.

I 2016-valget utgjorde kvinner 53 prosent av stemmene. Velgergruppen er med andre ord ytterst viktig for både demokratenes presidentkandidat Joe Biden, og republikanernes Donald Trump.

Ifølge en fersk meningsmåling foretrekker nå kun 32 prosent av alle kvinner Donald Trump som president.

Rett over gaten i nabohuset henger det et stort Trump-flagg. Kanskje ikke så rart, siden Pennsylvania er en av de viktigste vippestatene i dette valget.

Selv om meningsmålingene nå viser at delstaten går i favør av Joe Biden er det tydelig at nabolaget er delt.

– Jeg stemte på ham fordi han ikke var en typisk politiker. Han var en kjendis jeg hadde sett på TV gjennom serien «The Apprentice», og han styrte en stor bedrift. Jeg tenkte at det kunne vært smart å ha en businessmann i Det hvite hus, sier Bell.

Trump har i lengre tid forsøkt å spre budskapet sitt om «lov og orden» i håp om å appellere til kvinnelige velgere. Dette er ikke et budskap som faller i god jord hos Nin. Hun forsto allerede på valgnatten at hun hadde stemt feil.

– Jeg trodde at han kom til å endre oppførsel, og ta jobben seriøst. Men det skjedde aldri. Til den dag i dag tar han det ikke seriøst.

USA har siden pandemien startet mistet mer enn 215.000 personer til coronaviruset. Det er mer enn noe annet land i verden. Bell jobber i begravelsesbyrå-bransjen og er kritisk til hvordan Det hvite hus har håndtert pandemien.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.

Hva synes du om å lese nyheter på denne måten?